Topicrem Cica Repair Cream 40 ml.

0 Yorum
%99
167.796,00 TL
1.677,96 TL
Kategori
Stok Kodu
3700281702682
Fiyat
142.200,00 TL + KDV

Cildinizi Onaran ve Yenileyen Etkili Bir Krema.

Topicrem Cica Repair Cream, cildin iyileşme sürecini destekleyerek tahriş olmuş veya hasar görmüş alanların onarımına yardımcı olur. İçeriğindeki cica (Centella Asiatica) ile cildin doğal bariyerini güçlendirirken, nem dengesini sağlar. Hafif dokusu sayesinde cilde hızla nüfuz eder.

Kuru, hassas veya irritasyona uğramış ciltler için ideal olan bu krem, günlük kullanım için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir ve alerji riski düşüktür. Cildinize sağladığı nemle birlikte pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.

Kullanıcılar, Topicrem Cica Repair Cream'in ciltlerini hızlı bir şekilde onarma ve rahatlatma konusundaki etkisinden oldukça memnun. Ürünün ciltte yarattığı yumuşaklık ve pürüzsüzlük, olumlu yorumlarla destekleniyor.

Her gün kullanarak cildinizi onarabilir ve koruyabilirsiniz. Küçük boyutu sayesinde çantanızda kolaylıkla taşıyabilir, istediğiniz her an kullanabilirsiniz. Cildinize sağladığı yoğun bakım ile görünümünüzü tazelemek için ideal bir seçimdir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Topicrem Cica Repair Cream 40 ml. 3700281702682 Topicrem Cica Repair Cream 40 ml.

Tavsiye Et

*
*
*
DEMO SEÇ

SEKTÖREL DEMO SEÇ

DEMOYA GİT
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.